ISO 9001 Tanusított rendszer

ISO 14001 Tanusított rendszer

További típusaink

Vissza


EMT48EMT48 - Jeep formájú elektromos terepjáró autó

Hosszúság:
3100 mm
Szélesség:
1350 mm
Magasság:
1780 mm
Tengelytáv:
1660 mm
Saját tömeg ( akkumulátorokkal ):
668 kg
Megengedett össztömeg:
968 kg
Plató mérete ( sz x h ):
--
Ülőhelyek száma:
4
Motor teljesítmény ( kW ):
3,3 - 5,0 kW SepEx ( energia visszatáplálós, motorfékes )
Feszültség:
48
Maximális sebesség ( km / h ):
40 km / h
Kerékméret:
--
Jegyzet:
Elektromos meghajtású terepjáró jármű 2 és 4 személyes kivitelben, illetve rendelhető nyitott és zárt platóval. A opciós napelem segítségével " tiszta " energiával ( is ) tölthető, a környezet legkisebb szennyezése nélkül, emellett növelve az autó hatótávolságát. Magas építésének, erős, nyomatékos motorjának és kerekeinek köszönhetően nehezebb terepen is közlekedhetünk vele.
Belső kárpit választható (piros, fekete, fehér, bordó, barna, szürke, zöld vagy kék) színben, közúti közlekedésre alkalmas teljes világítás ( helyzetjelző, tompított, reflektor, irányjelzők ), visszajelző lámpák a műszerfalon (kézifék, irányjelző, fényszóró, reflektor, világítás ), akkumulátorok ( 225 Ah ), kétkörös, hidraulikus biztonsági fékrendszer, kézifékkel, akkumulátortöltő, tolatást jelző hangjelzés, hangjelző berendezés, konverter a 12V-hoz, integrált LCD kijelző a műszerfalon ( töltöttség, megtehető út, sebesség, napi, és össz km., üzemóra kijelzésére )
Egy feltöltéssel megtehető út: 50 - 70 km. ( út, -hőmérséklet, -terhelés és terepviszonyok függvényében változhat ). A napelemes rásegítő töltést nem számítva. A járműnek csak a hátsó kerekei hajtottak.
Ajánlat kérés
Ajánlat kéréséhez klikkeljen ide!

Kapcsolat