ISO 9001 Tanusított rendszer

ISO 14001 Tanusított rendszer

Már hagyományosan, 2012. június 8 és 10 között idén is megrendezték Gárdonyban az Öko Expót, a velencei tó partján fekvő Sport Beach strand és kemping területén. Az ElectroAuto Kft. két elektromos járművel ( EMT48 elektromos terepjáróval és az 1 tonna teherbírású Melex N. Car teherautóval ) képviseltette magát a parkoló területén kiállított elektromos járművek között, melyek között megtalálható volt elektromos kerékpár, elektromosra átépített motorkerékpár, valamint egy magyar fejlesztésű és gyártású egy személyes, elektromos ( opciónként napelemről tölthető ), zárt közlekedési eszköz a Pannon Rider, aminek nemcsak megoldásai, hanem formája is figyelemfelkeltő. Lehetőség volt a járművek kipróbálására is, vasárnap a látogatóknak lehetőségük volt vért adni, illetve felmérni az egészségügyi állapotukat is. A Sport Beach területén pedig különböző környezrtbarát megoldásokkal, kivitelezésekkel és természetesen ételekkel - italokkal ismerkedhettek meg az érdeklődők.

Néhány fénykép a rendezvényről:

elektromos autók az öko expon elektromos autók az öko expon elektromos autók az öko expon

A képek kattintásssal nagyíthatóak!