ISO 9001 Tanusított rendszer

ISO 14001 Tanusított rendszer

2011 szeptember 16 - 18 között rendezték meg az MVM 2.0 elnevezésű, alternatív hajtású járművek versenyét, elsőként európai fővárosban, Budapesten, az Andrássy úton.

Az ElectroAuto Kft. két kategóriában, 4 járművel képviseltette magát a versenyen. Két elektromos hajtású terepjáró járművel, melyek közül az egyik indult a tavaszi Széchenyi Futamon is, ennek érdekessége, hogy elektromosan nyitható napelemek vannak a tetején. A másik két jármű két elektromos rogobó volt a cseh Akumoto cég gyártmánya, melyet az ElectroAuto Kft. forgalmaz Magyarországon. A robogók kategóriájukban - Szériamotorkerékpár - a 2. és a 3. helyet szerezték meg. Ezek érdekessége, hogy LiFePo akkumulátoraik egyben, akár 1 perc alatt kicserélhetőek, gyorsabban, mint egy tankolás, így pótakkumulátorral akár megtöbbszörözhetjük az egy nap alatt megtehető távolságot.

A versenyzésen kívül cégünk szolgáltatóként is részt vett a rendezvényen, 4 darab elektromos jármű szerelvénnyel szállítottuk a látogatókat a futam és a Nemzeti Vágta helyszínei között, és 2 elektromos autóval a VIP vendégek közlekedését segítettük.

Néhány cikk az internetről:

Képek a hétvégéről:

elektromos terepjáró jármű elektromos terepjáró járművek verseny közben

Elektromos autó szertelvények Budapesten elektromos autó

elektromos robogókelektromos terepjáró a felvonuláson